Om Engel & Völkers Marbella

Eksklusivitet, lidenskap og kompetanse har kombinert å gjøre ENGEL & VÖLKERS spesialisten i luksus eiendomsmegling i Marbella. Vår unike portefølje tilbyr noen av de beste luksusvillaene, rekkehusene, penthouseene og leilighetene som er tilgjengelige for salg og til leie i de mest eksklusive områdene i Marbella.

Med 4 butikker ved siden av det ikoniske Marbella Club Hotel og det legendariske Puente Romano Resort på Golden Mile, samt i Puerto Banús, Elviria og El Rosario i østsiden av Marbella, har vi den lokale kunnskapen for å gi best mulig råd til folk som ønsker å kjøpe eiendom i Marbella.

Vårt engasjerte og flerspråklige team - alle utdannet og uteksaminert fra Engel & Völkers internasjonale akademi - er her for å hjelpe deg med å søke etter en luksus eiendom i Marbella. Enten det er en luksusvilla i Sierra Blanca, en golffront i fronten i Nueva Andalucía, en strand eiendom i Los Monteros, et luksuriøst penthouse til salgs på Golden Mile eller en off-plan eiendom i en ny utvikling i Marbella, vil vi hjelper deg med å finne din drøm Marbella hjemme.

ENGEL & VÖLKERS
Smadar Kahana, Daglig leder i Engel & Völkers - Marbella
Smadar Kahana Daglig leder i Engel & Völkers Marbella

Smadar er eier og daglig leder i 5 Engel & Völkers-lisenser for Marbella, med kontorer i Golden Mile, Nueva Andalucía, Elviria og El Rosario. Smadar er en spesialist innen markedsføring og har tidligere vært leder innen internasjonal markedsføring for Sixt Rent A Car, før hun flyttet til Marbella for å bli med E&V i 2003. Smadar introduserte E&V til Marbella og kontorene hennes regnes som markedsledende i Marbella innen markedsføring og salg av middels til store boliger, med et salgsvolum som overskrider 100 millioner per år.

Justin Boland, Salgssjef Engel & Völkers - Puerto Banús
Justin Boland Salgssjef Engel & Völkers Puerto Banús
Bernd Dellwig, Salgssjef Engel & Völkers - Marbella East (El Rosario og Elviria)
Bernd Dellwig Salgssjef Engel & Völkers Marbella East (El Rosario og Elviria)
Andy Schweitzer, Salgssjef Engel & Völkers - Marbella Golden Mile
Andy Schweitzer Salgssjef Engel & Völkers Marbella Golden Mile