Om Engel & Völkers Marbella

Eksklusivitet, lidenskap og kompetanse har kombinert å gjøre ENGEL & VÖLKERS spesialisten i luksus eiendomsmegling i Marbella. Vår unike portefølje tilbyr noen av de beste luksusvillaene, rekkehusene, penthouseene og leilighetene som er tilgjengelige for salg og til leie i de mest eksklusive områdene i Marbella.

Med 4 butikker ved siden av det ikoniske Marbella Club Hotel og det legendariske Puente Romano Resort på Golden Mile, samt i Puerto Banús, Elviria og El Rosario i østsiden av Marbella, har vi den lokale kunnskapen for å gi best mulig råd til folk som ønsker å kjøpe eiendom i Marbella.

Vårt engasjerte og flerspråklige team - alle utdannet og uteksaminert fra Engel & Völkers internasjonale akademi - er her for å hjelpe deg med å søke etter en luksus eiendom i Marbella. Enten det er en luksusvilla i Sierra Blanca, en golffront i fronten i Nueva Andalucía, en strand eiendom i Los Monteros, et luksuriøst penthouse til salgs på Golden Mile eller en off-plan eiendom i en ny utvikling i Marbella, vil vi hjelper deg med å finne din drøm Marbella hjemme.

ENGEL & VÖLKERS
Smadar Kahana, Daglig leder i Engel & Völkers - Marbella
Smadar Kahana Daglig leder i Engel & Völkers Marbella

Smadar er eier og daglig leder i 5 Engel & Völkers-lisenser for Marbella, med kontorer i Golden Mile, Nueva Andalucía, Elviria og El Rosario. Smadar er en spesialist innen markedsføring og har tidligere vært leder innen internasjonal markedsføring for Sixt Rent A Car, før hun flyttet til Marbella for å bli med E&V i 2003. Smadar introduserte E&V til Marbella og kontorene hennes regnes som markedsledende i Marbella innen markedsføring og salg av middels til store boliger, med et salgsvolum som overskrider 100 millioner per år.

Justin Boland, Salgssjef Engel & Völkers - Puerto Banús
Justin Boland Salgssjef Engel & Völkers Puerto Banús

Justin er avdelingsleder i Engel & Völkers-forretningen i Puerto Banús. Han har vært aktiv i eiendomsbransjen i Marbella i over 20 år og har fått bred internasjonal erfaring og mye kunnskap om eiendomsbransjen, ettersom han har vært entreprenør fra en veldig ung alder. Han har et sterkt kontor med over 500 oppføringer fra Nueva Andalucía til Marbella West, inkludert hele Benahavís-regionen. Regionene til Justin har fått mye vekst etter at han ble en del av selskapet og han ser frem til flere år med suksess i Engel & Völkers.

Bernd Dellwig, Salgssjef Engel & Völkers - Marbella East (El Rosario og Elviria)
Bernd Dellwig Salgssjef Engel & Völkers Marbella East (El Rosario og Elviria)

Bernd er avdelingsleder i to av forretningene til Engel & Völkers øst i Marbella (El Rosario og Elviria). Han behersker flere språk; tysk, engelsk og spansk, og har en universitetsgrad innen bedriftsøkonomi og en mastergrad innen salg og markedsføring. Bernd er derfor en fantastisk ressurs i eiendomsbransjen i Marbella. Han har jobbet i Engel & Völkers siden 2009 med lidenskap og dedikasjon og har ledet bransjen øst i Marbella siden 2012. Han har mye profesjonell erfaring fra det øverste sjiktet innen eiendom og er eiendomsekspert øst i Marbella.