Marbella eiendom og off-plan eiendom

Søk etter utviklinger

Marbella eiendom og off-plan eiendom

prosjekter

The Collection Marbella
The Collection Marbella

The Collection er et lite, eksklusivt og inngjerdet nabolag med bare 26 løsrevne villaer med private basseng. Det ligger kun 400 meter fra den ikoniske Puente Romano Beach Resort & Spa og det er gåavstand til strendene i Golden Mile. Nabolaget nyter god service fra sin egen portier og har et kommunalt svømmebasseng, samt et vakkert, grønt landskap og utsikt til både fjell og sjø.

Mer informasjon
Benalús
Benalús

Benalús er et helt nytt, elegant og sofistikert prosjekt i hjertet av Marbellas Golden Mile og det ligger kun noen få meter unna stranden Coral Beach og har kort avstand fra Puerto Banús. Her vil du finne 26 luksuriøse leiligheter omringet av tropiske hager med flott design, kommunale basseng, solarium, avslapningsplass, treningsstudio og spa som er atskilt fra omverdenen og som vil gi en komplett trygghet til alle naboene, samt eksklusiv service.

Mer informasjon
Los Flamingos Views
Los Flamingos Views

Los Flamingos Views er et nytt villastrøk som er lokalisert i den inngjerdede og trygge 5-stjerners golfbanen i Los Flamingos Views, omringet av et magisk landskap. Prosjektet består av 6 moderne luksusvillaer og 2 av dem er innflyttingsklare. Villaene representerer en ultimat moderne stil med god komfort og eleganse, der du vil finne arkitektdesign fra samtiden, de fineste materialene og den nyeste teknologien.

Mer informasjon