Los Monteros, et av de beste boligområdene i Marbella

Los Monteros ligger i den østlige delen av Marbella, bare ti minutter med bil fra Marbella sentrum og cirka 45 minutter fra Málagas internasjonale flyplass.

Los Monteros, Marbella

Los Monteros har et stort utvalg eksklusive villaer, vakre sandstrender, og sikkerhetsvakter døgnet rundt. Det berømte hotellet «Los Monteros» med sin fantastiske beach club «La Cabane» byr på diverse luksustjenester og forskjellig underholdning. Restauranten «El Corzo» var den første i Spania som oppnådde Michelin-stjernen. Hotellkomplekset er et verdifullt element i spansk reiseliv. Det består av Los Monteros Hotell, Real golfbane, tennisklubben, beach club «La Cabane» og ridesenteret. I nærheten av Los Monteros ligger det flere prestisjetunge golfbaner, som Santa Clara Golf, Marbella Golf Club og Río Real Golf Club, samt internasjonale skoler og sykehuset Hospital Costa del Sol.

Innenfor det området som ligger i nærheten av Los Monteros-stranden er det boligkomplekser av høy kvalitet, som Monteros Playa i Marbella-øst, med luksuriøse leiligheter og toppleiligheter; Palm Beach, et boligkompleks i første strandlinje, med flere svømmebasseng, og La Morera, et nyoppført kompleks, også i første strandlinje.

I åssiden i Los Monteros ligger det nye boligkomplekser, som Los Altos de Los Monteros. Disse byr på et stort utvalg leiligheter av høy kvalitet, i lav høyde, samt luksusvillaer, som for eksempel: Los Monteros Hill Club, et moderne og elegant kompleks. Samara er et annet nyoppført kompleks med fabelaktig utsikt. Her finner man også det veletablerte komplekset Lomas de los Monteros.

Alle eiendommene til salgs i Los Monteros, Marbella

Smadar Kahana | Managing Director | 30/okt/2013

Alle eiendommene til salgs i Los Monteros, Marbella

Siste innlegg i vår blogg