Eiendom rett ved havet i Los Monteros, Marbella

I det glamorøse inngjerdete boligkomplekset Los Monteros har Engel & Völkers kontor i El Rosario til salgs en fabelaktig og meget etterspurt eiendom i første strandlinje. Denne virkelig luksuriøse villaen er uten tvil en av markedets mest interessante eiendommer noensinne i Middelhavets første strandlinje!

Eiendom rett ved havet i Los Monteros, Marbella

Den spektakulære villaen er oppført på en tomt på 4000 kvadratmeter, tvers overfor en naturlig hvit sanddyne, derfor helt usjenert. Eiendommens fasjonable adresse er Los Monteros, hvor mange kjendisfamilier som Melanie Griffith og Antonio Banderas har sine ferieboliger.

En av Spanias mest anerkjente arkitekter har skapt en drøm av glamour, likevel er luksusen diskret og elegant. I tillegg til den imponerende arkitekturen og det majestetiske inngangspartiet, byr villaen på alle luksusfasiliteter, med en spektakulær entré, store soverom i suite med egne påkledningsrom, alle med utsikt over havet. Det er et selvstendig gjestehus, en proff kinosal, vinkjeller, tjenerboliger og en egen etasje med spa som omfatter treningsrom, innendørs svømmebasseng, jacuzzi, romerbad og badstue.

For flere opplysninger, vennligst ta kontakt med Engel & Völkers kontor i El Rosario:
+34 952 83 20 40

Smadar Kahana | Managing Director | 17/sep/2013

Siste innlegg i vår blogg